suomi 
0 tuotetta - | 0,00 €
suomi 
0 tuotetta - | 0,00 €

Kasvata teetä itse!

Myynnissä erä teepensaan siemeniä (Camellia sinensis)

Lue lisää

Lahjakortti on erinomainen tapa onnitella!

Valmistujaiset, häät, syntymäpäivät ja ihan vaan muuten vaan

Lue lisää

Darjeeling First Flush 2020 on saapunut!

Teemaailman samppanjana pidetty Darjeeling-ensipoiminta on ehdottomasti vuoden odotetuin tee

Lue lisää

Oletko jo maistanut pu'er-teetä?

"Aito musta tee" yllättää aromikkaalla, mutta pehmeällä maullaan

Lue lisää

Herkulliset Namihani® Makusokerit ja -hunajat

Taivaallista sellaisenaan tai vaikkapa teehen sekoitettuna

Lue lisää

Espanjalaisen luomusitruunan ja aidon lakritsin täydellinen makuyhdistelmä

Tarjolla vihreänä, mustana ja valkoisena teenä sekä rooibos-haudukkeena

Lue lisää

Parhaat tuotteet KOMBUCHAN valmistamiseen

Teet ja välineet

Lue lisää

Korkealaatuista matcha-teetä

Tuotteita maailman parhailta tuottajilta, kuten Marukyu Koyamaen (Uji, Japani)

Lue lisää

Maistuisiko kupillinen mustaa teetä, maustettuna italialaisella luomuappelsiinilla?

Maukas Tee - Hyvä Mieli

Lue lisää
Teekauppa Veiström - Maukas Tee - Hyvä Mieli

Teekauppa Veiströmin toiminta alkoi Helsingissä Kallion kaupunginosassa, Fleminginkatu 12:ssa, tiistaina 26.6.2012, kun Ilkka Veiström avasi laadukkaan teen verkkomyymälän ja alkoi järjestää lopulta varsin suosituiksi muodostuneita Kello Kuuden Tee -tilaisuuksia, joista ensimmäinen oli hotellin aulakabinetissa Albertinkadulla, Helsingissä.

Ilkka Veiströmistä laadukkaan teen ja aitojen makuelämysten tuli olla tarjolla helposti ja sellaisin hinnoin, että niihin olisi varaa jokaisella. Teekauppa Veiströmin ensimmäinen varsinainen myymälä, Tampereen Teekauppa, avattiin Kissanmaan kaupunginosaan maaliskuisena keskiviikkona 20.3.2013. Kauppiaan sanoin kyseessä oli pieni puoti, pienen kerrostalon kivijalassa, keskellä ei mitään. Kuitenkin ylpeys ensimmäisestä Teekauppa Veiströmin myymälästä oli valtaisa.

Veiströmin periksiantamaton tahto tarjota asiakkailleen varmasti vain aitoja ja luontaisia raaka-aineita sisältäviä tuotteita on tehnyt Teekauppa Veiströmistä oman alansa asiantuntijan ja ainutlaatuisen kauppakohteen maukkaan teen ystävälle. Tuotteiden valmistaminen itse on Teekauppa Veiströmille mahdollisuus tarjota unohtumattomia makuelämyksiä 100 % ammattitaidolla.

Kauppiaan laatua koskeva toteamus elää tässä päivässä: “Aito maku tulee puhtaiden raaka-aineiden kokonaisvaltaisesta hyödyntämisestä ja ammattitaitoisesta yhdistämisestä. Kun tekee sydämellään ja käyttää vain korkealaatuisia raaka-aineita, ei tarvitse mitään ylimääräistä tai keinotekoista.“

Luonnollisuus, puhtaus ja hurmaavat aidot makuaineet; näistä lähtökohdista valmistuvat Teekauppa Veiströmin herkulliset teet ja muut tuotteet, jotka maustetaan vain 100 % luontaisilla mauilla. Maustamiseen käytettävät raaka-aineet ovat tutkittuja, ja ne tuotetaan kunkin raaka-aineen luontaisessa kasvuympäristössä. Kauppias Veiströmille korkea laatu on sitä, että maku ja elämys ovat pääosassa, luontaisuudesta tai aitoudesta tinkimättä.

Teekauppa Veiström on suomalainen, kansainvälisesti palveleva teen ja teetuotteiden erikoisliike. Teekauppa Veiströmin tuotteet eivät sisällä mitään keinotekoisia tai luontaisenkaltaisia lisä-, aromi- tai makuaineita.

Teekauppa Veiströmin myymälät, myyntipisteet ja verkkokauppa palvelevat asiakkaita ympäri maailmaa tarjoten maukkaimpia elämyksiä, joissa maistuvat laadukkuus ja luontaisuus yhdistettunä puhtaaseen rakkauteen teetä kohtaan.