suomi 
suomi 

Etelä-Amerikka

Avaa/sulje valikko
Etelä-Amerikka / Maustamaton vihreä mate, luomu


Kysy tuotteesta


Maustamaton vihreä mate, luomu

Teen vahvuus
Maustamaton luomuhauduke, joka sisältää runsaasti mateiinia (maten kofeiini). Erittäin suosittu juoma Etelä-Amerikassa, jossa tunnetaan yleisesti nimellä yerba mate. Maten maku on hieman vihreäteemäinen, yrttinen ja intensiivinen. Juoma on hieman karvas, mutta kitkerä vain, mikäli käytetty vesi on ollut liian kuumaa. Maten maku muuttuu ja tasapainoittuu jokaisella veden lisäämisellä.


5,92 € / 80 g
sis. alv 14% (5,20 € alv 0%)
Tilaus avautuu pian


Tuotevaihtoehto
Hinta
maistelunäyte / 20 g
2,37 € (alv 14 %)
(2,08 € alv 0 %)
Tilaus avautuu pian
pakkaus / 40 g
3,85 € (alv 14 %)
(3,38 € alv 0 %)
Tilaus avautuu pian
pakkaus / 160 g
11,84 € (alv 14 %)
(10,39 € alv 0 %)
Tilaus avautuu pian
pakkaus / 400 g
29,61 € (alv 14 %)
(25,98 € alv 0 %)
Tilaus avautuu pian
pakkaus / 800 g
59,22 € (alv 14 %)
(51,95 € alv 0 %)
Tilaus avautuu pian
kofeiiniton
gluteeniton
ei sisällä pähkinää
ei sisällä maitoa
vegaaninen
Hiilidioksidivapaa
ei sisällä geenimuunneltuja aineosia
halal
luomu
reilun kaupan tuote
ei sisällä kananmunaa

Aineosat

MATEpuun lehti (luomu, Etelä-Amerikka)
4 tl/1 l tai 1 g/1 dl
80°C/176°F
5 min
samat lehdet voi hauduttaa 2 kertaa

Miten saan helposti 1 L 80°C/176°F vettä?

1. lämmitä 8 dl kylmää vettä kiehumispisteeseen
2. lisää sekaan 2 dl kylmää vettä


Maustamaton luomuhauduke, joka sisältää runsaasti mateiinia (maten kofeiini). Erittäin suosittu juoma Etelä-Amerikassa, jossa tunnetaan yleisesti nimellä yerba mate. Maten maku on hieman vihreäteemäinen, yrttinen ja intensiivinen. Juoma on hieman karvas, mutta kitkerä vain, mikäli käytetty vesi on ollut liian kuumaa. Maten maku muuttuu ja tasapainoittuu jokaisella veden lisäämisellä.

Siinä missä Euroopassa mate usein juodaan länsimaisittain sihdissä haudutettuna, perinteinen tapa nauttia matea on laittaa kuppiin 2/3 lehtiä ja 1/3 80-asteista vettä. Juoma juodaan erityistä bombilla-reikäpilliä käyttäen märän lehtimassan seasta ja uutta vettä lisätään samoille lehdille useita kertoja.