suomi 
0 tuotetta - | 0,00 €
suomi 
0 tuotetta - | 0,00 €
 • Korkealaatuista matcha-teetä

  Tuotteita maailman parhailta tuottajilta, kuten Marukyu Koyamaen (Uji, Japani)

  Lue lisää
 • Oletko jo maistanut pu'er-teetä?

  "Aito musta tee" yllättää aromikkaalla, mutta pehmeällä maullaan

  Lue lisää
 • Chadō - Japanilainen Tee

  Teekauppa Veiström on erikoistunut japanilaisen "teeseremonian"-välineisiin (dōgu)

  Lue lisää

Teekauppa Veiström - Maussa omistautuminen ja rakkaus teehen


Suomalainen, kansainvälisesti palveleva teen ja teetuotteiden erikoisliike. Verkkokaupan lisäksi asiakkaita palvelevat myymälä- ja myyntipisteet.

Teekauppa Veiströmin tuotteet eivät sisällä mitään keinotekoisia lisä-, aromi- tai makuaineita. Tuotteiden vähittäis- ja tukkumyynnin lisäksi Teekauppa Veiström kouluttaa teestä sekä teen valmistamisesta ja järjestää alan tapahtumia.

TERVETULOA! Maukas Tee - Hyvä Mieli

Teekauppa Veiströmin valikoima noin 1864 tuotetta


Joista verkkokaupassa 192 tarjolla juuri nyt


Teekauppa Veiström alkaa tuottaa omaa hunajaa
19.09.2018 13:34


Teekauppa Veiströmin Kauppias Ilkka Veiström on opiskellut syksyn ahkerasti mehiläistenhoitoa ja suunnitellut vuonna 2019 alkavaa Teekauppa Veiströmin omaa hunajan tuotantoa. 

"Vaikka meillä on tähänkin asti ollut Teekauppa Veiströmin valikoimassa valtavan herkullista eettisesti tuotettua lähihunajaa, halu tuottaa omaa ja samalla omalta osalta tehdä työtä luonnon monimuotoisuuden eteen, houkuttavat suuresti.", Kauppias kertoo ja esittelee jo varastoon hankittua ensimmäistä pientä erää pesäkalustoa. 

Veiström painottaa, että eteenpäin mennään kuitenkin askel kerrallaan ja vielä paljon pitää tehdä sen eteen, että hyllyyn noin vuoden päästä ilmestyy omatuotantoista hunajaa. "Eihän meillä vielä ole edes sovittuna paikkoja, joihin pesät saadaan sijoittaa", Kauppias toteaa.

Teekauppa Veiström kerää ensimmäisen sadon vuonna 2019 ja tavoitteena on tuottaa 300 kiloa puhdasta hunajaa. Aikaisemman mukaisesti osa hunajasta myydään sellaiseen maustamattomana ja osa muuntuu Kauppiaan reseptien kautta herkullisiksi makuhunajiksi, joissa käytetään tietenkin vain 100 % luontaisia, aitoja makuaineita.

Teekauppa Veiströmin valikoimassa olevat Maukkaat Teekauppiaan™ Hunajat -tuotteet lisätään verkkokaupan valikoimaan lähipäivinä ja lisää uusia makuja valmistuu kuluvan syksyn aikana.