suomi 
0 tuotetta - | 0,00 €
suomi 
0 tuotetta - | 0,00 €
  • Korkealaatuista matcha-teetä

    Tuotteita maailman parhailta tuottajilta, kuten Marukyu Koyamaen (Uji, Japani)

    Lue lisää
  • Kasvata teetä itse!

    Myynnissä erä oikeita teepensaan taimia (Camellia sinensis)

    Lue lisää
  • Oletko jo maistanut pu'er-teetä?

    "Aito musta tee" yllättää aromikkaalla, mutta pehmeällä maullaan

    Lue lisää
  • Chadō - Japanilainen Tee

    Teekauppa Veiström on erikoistunut japanilaisen "teeseremonian"-välineisiin (dōgu)

    Lue lisää
Takaisin hakutuloksiin


Kysy tuotteesta



sisältää suomalaista työtä vähintään 59,45 %

Japanilainen Bancha, luomu

Teen vahvuus
Japanilainen bancha, johon tuoreet teenlehdet on poimittu syksyn poiminnasta. Haudutetun teen väri on kauniin vaaleanvihreä ja sen herkullisessa maussa on hedelmän nuotteja ja luontaista makeutta.


9,14 € / 100 g
sis. alv 14% (8,02 € alv 0%)
Lisää ostoskoriin


Tuotevaihtoehto
Hinta
maistelunäyte / 10 g
1,50 €
Lisää ostoskoriin
pakkaus / 30 g
3,33 €
Lisää ostoskoriin
pakkaus / 50 g
5,16 €
Lisää ostoskoriin
pakkaus / 500 g
45,72 €
Lisää ostoskoriin
pakkaus / 1000 g
91,45 €
Lisää ostoskoriin
kofeiiniton
gluteeniton
ei sisällä pähkinää
ei sisällä maitoa
vegaaninen
Hiilidioksidivapaa
ei sisällä geenimuunneltuja aineosia
halal
luomu
reilun kaupan tuote
ei sisällä kananmunaa

Aineosat

vihreä TEE (luomu, Camellia sinensis, Japani)
6 tl/1 l tai 1 g/1 d
70°C/158°F
1 min
samat lehdet voi hauduttaa 3 kertaa

Miten saan helposti 1 L 70°C/158°F vettä?

1. lämmitä 7 dl kylmää vettä kiehumispisteeseen
2. lisää sekaan 3 dl kylmää vettä


Japanilainen bancha, johon tuoreet teenlehdet on poimittu syksyn poiminnasta. Haudutetun teen väri on kauniin vaaleanvihreä ja sen herkullisessa maussa on hedelmän nuotteja ja luontaista makeutta.

Meille Teekauppa Veiströmissä korkealaatuiset japanilaiset teet ovat yksinkertaisesti rakkauden kohte. Teekauppa Veiström myy vain parhaita laatuja ja ne on säilytetty pakastettuna saapumisestaan alkaen. Tarjolla on aina mahdollisimman tuore poiminta, jossa on säilynyt kaikki teen luontaiset vivahteen.

On tärkeää valmistaa japanilaiset teet oikein. Liian kuuma haudutusvesi tai pitkä haudutusaika heikentävät valmiin teen makua.