suomi 
0 tuotetta - | 0,00 €
suomi 
0 tuotetta - | 0,00 €
  • Korkealaatuista matcha-teetä

    Tuotteita maailman parhailta tuottajilta, kuten Marukyu Koyamaen (Uji, Japani)

    Lue lisää
  • Oletko jo maistanut pu'er-teetä?

    "Aito musta tee" yllättää aromikkaalla, mutta pehmeällä maullaan

    Lue lisää
  • Chadō - Japanilainen Tee

    Teekauppa Veiström on erikoistunut japanilaisen "teeseremonian"-välineisiin (dōgu)

    Lue lisää
  • Maistuisiko kupillinen mustaa teetä, maustettuna italialaisella luomuappelsiinilla?

    Maukas Tee - Hyvä Mieli

    Lue lisää
  • Azorien arvostetut teet nyt valikoimassa!

    Maista yhtä Euroopan kaikkien aikojen rakastetuimmista teelaaduista

    Lue lisää
  • Espanjalaisen luomusitruunan ja aidon lakritsin täydellinen makuyhdistelmä

    Tarjolla vihreänä, mustana ja valkoisena teenä sekä rooibos-haudukkeena

    Lue lisää
Takaisin hakutuloksiin


Kysy tuotteesta


Namihani® Suomalainen monikukkahunaja 450 g

Teen vahvuus
Korkealaatuinen suomalainen monikukkahunaja Pirkanmaalta. Ei alle 1-vuotiaille.


8,80 € / 450 g
sis. alv 14% (7,72 € alv 0%)
Lisää ostoskoriin


kofeiiniton
gluteeniton
ei sisällä pähkinää
ei sisällä maitoa
vegaaninen
Hiilidioksidivapaa
ei sisällä geenimuunneltuja aineosia
halal
luomu
reilun kaupan tuote
ei sisällä kananmunaa

Aineosat


Korkealaatuinen suomalainen monikukkahunaja Pirkanmaalta. Ei alle 1-vuotiaille.span>p>span>p>

Luonnollisuus. Puhtaus. Hurmaavat maut. strong>span>Näistä lähtökohdista valmistuvat Beeness Finlandin herkulliset Namihani® -hunajat.span>p>span>strong>span>p>

Namihani® -hunajatuotteisiin hunajan on tuottanut mehiläistarhaaja Ilkka Veiström. Mehiläispesät sijaitsevat kukkivilla niityillä ja puhtaissa luonnonmetsissä, kaukana maanteistä ja keinoviljelystä. Mehiläiset keräävät hunajan raaka-aineet metsäkankailta ja suomalaisesta perinnemaisemasta.span>p>span>strong>p>

Korkean laadun rinnalla eettisyys on yksi Namihani® -hunajien tuotannon peruslähtökohdista. Osa hunajasta jätetään mehiläisten omaan käyttöön. Kuningatarmehiläisen siipiä ei leikata. Mehiläisistä pidetään muutenkin erityisen hyvää huolta. Mehiläiset eivät ole vain tuotantotekijä, vaan niiden kanssa tehdään yhteistyötä. Näin syntyy paras suomalainen hunaja.span>p>span>strong>p>