suomi 
suomi 

Kiina

Avaa/sulje valikko
Kiina / Kiinalainen gongfu-teepannu 1,0 dl


Kysy tuotteesta


Kiinalainen gongfu-teepannu 1,0 dl

Teen vahvuus
Perinteisen gongfu-teeperinteen savipannu, jonka tilavuus noin 1,0 dl. Valmistettu korkealaatuisesta savesta, jonka ominaisuudet tuovat upeasti esiin teen maun.


34,28 €
sis. alv 24% (27,64 € alv 0%)
Tilaus avautuu pian


kofeiiniton
gluteeniton
ei sisällä pähkinää
ei sisällä maitoa
vegaaninen
Hiilidioksidivapaa
ei sisällä geenimuunneltuja aineosia
halal
luomu
reilun kaupan tuote
ei sisällä kananmunaa

Aineosat

savi

Perinteisen gongfu-teeperinteen mukainen savipannu, jonka tilavuus noin 1,0 dl. Valmistettu korkealaatuisesta savesta, jonka ominaisuudet tuovat upeasti esiin teen maun.

Gongfu-pannussa teetä on tapana valmistaa kupillisen tai parin annoksina ja samoista lehdistä tehdään lukuisia haudutuksia. Huokoinen savi ikäänkuin hengittää teen hautumisen aikana ja se korostaa teen aromia.

Lasittamattomien teepannujen tavoin, tässä pannussa on tapana valmistaa vain yhtä teetyyppiä, sillä jokaisen haudutuksen yhteydessä pannun saveen imeytyvä tee antaa sille pidemmän päälle oman sävynsä. Useiden erilaisten teelaatujen käyttäminen samassa pannussa aiheuttaakin helposti makujen kakofonian ja teen oma ainutlaatuinen maku voi peittyä sen alle. Tästä syystä lasittamatonta teepannua ei tulisi pestä käytön jälkeen tiskiaineella tai vastaavalla, mutta se voidaan huuhdella kauttaaltaan lämpimällä vedellä käytön päätteeksi.