suomi 
0 tuotetta - | 0,00 €
suomi 
0 tuotetta - | 0,00 €
Logo

VERKKOKAUPPA

Avaa/sulje valikko

Oolong-tee

Teekauppa Veiströmin tuotteet eivät sisällä mitään keinotekoisia lisä-, aromi- tai makuaineita.

 /   
Shui Xian Superior Oolong

Shui Xian Superior Oolong

Parhaan lehtilaadun (superior) maustamaton tumma oolongtee Kiinasta. Haudutetun teen väri kauniin ruskea ja maku luontaisesti makea, paahteinen, pähkinäinen ja hieman keksinen. Kokeile hauduttamista myös 80-asteessa, jolloin maussa korostuvat makeus ja täyteläisyys.

Mae Salong Jin Xuan Oolong

Mae Salong Jin Xuan Oolong

Huippulaatuinen ja maukas maustamaton vaalea oolongtee Mae Salong -vuorelta Thaimaasta. Vaikka tee on maustamaton, tämän harvinaisen teen maku on luontaisesti karamellinen ja milkyoolongtyyppinen, johtuen käytetystä teepensaan Jin Xuan -variaatiosta sekä erityisestä teelehtien hapettamismenetelmästä. Haudutetun teen väri on kauniin vaaleanvihreä ja maku luontaisesti makea. Samat lehdet tulisi ehdottomasti hauduttaa useasti.

Jia Wu Long Gaba Oolong

Jia Wu Long Gaba Oolong

Aivan erityinen ja maukas keskitumma oolongtee Thaimaasta, johon käytetty huippulaatuisia teepensaan lehtiä. Tunnetaan yleisesti nimellä GABA-oolong ja tee sisältää paljon arvostettua gamma-aminovoihappoa, jota siihen syntyy luontaisesti erityisen teelehtien hapettamismenetelmän ansiosta. Haudutettuna vaaleanruskean teen maku kehittyy teelehtien jokaisella haudutuskerralla ja on aromikas, pehmeä sekä luontaisesti makea. Samat lehdet tulisi ehdottomasti hauduttaa useasti.

Thaimaalainen Ginseng Oolong

Thaimaalainen Ginseng Oolong

Perinteikäs vaalea oolongtee Mae Salong -vuorelta Thaimaasta. Hyvälaatuiset teelehdet on kuivauksen jälkeen peitetty jauhetulla ginsengjuuri- ja jiaogulan-kasvijauheella, jonka alta teelehdet paljastuvat toisen ja kolmannen haudutuksen aikana. Haudutettu vaaleanvihreä tee on maultaan pehmeää, täyteläistä ja makeaa. Teen maku kehittyy haudutuskertojen myötä ja samat lehdet tulisi ehdottomasti hauduttaa useasti, jopa kahdeksan, yhdeksän kertaa.