suomi 
0 tuotetta - | 0,00 €
suomi 
0 tuotetta - | 0,00 €
  • Korkealaatuista matcha-teetä

    Tuotteita maailman parhailta tuottajilta, kuten Marukyu Koyamaen (Uji, Japani)

    Lue lisää
  • Oletko jo maistanut pu'er-teetä?

    "Aito musta tee" yllättää aromikkaalla, mutta pehmeällä maullaan

    Lue lisää
  • Chadō - Japanilainen Tee

    Teekauppa Veiström on erikoistunut japanilaisen "teeseremonian"-välineisiin (dōgu)

    Lue lisää
REKISTERISELOSTE
Palvelua koskeva tietosuojaseloste (henkilötietolaki 523/1999, 10§ ja 24§)
Versio 08.11.2018

Rekisterinpitäjä
Teekauppa Veiström
GrowHow-KnowNow Partners (y-19082173)
Kuninkaankatu 24 L13
FI-33210 Tampere, FINLAND
info@teekauppaveistrom.fi
puh. 0408776799

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 
Ilkka Veiström

Rekisterin nimi
Sähköiset yhteydenotot -tietokanta ja tilausrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on vastaanottaa sekä tarvittaessa tallentaa myöhempää käyttöä varten sähköiset yhteydenotot verkkopalvelusta. Henkilötietojen käsittelyn peruskäyttötarkoituksia ovat verkkokauppatilausten käsittely ja arkistointi sekä muu asiakasyhteydenpitoon liittyvä henkilötietojen käsittely.

Rekisterin tietosisältö
Käytössä oleva rekisteriversio sisältää henkilötiedot, jotka on annettu tilaamisen yhteydessä, haku- ja yhteydenottolomakkeissa tai toimitetuissa liitteissä. Emme säilytä rekisterissä tarpeettomia tietoja.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteröidyt tiedot perustuvat henkilön itsensä antamiin tietoihin, jotka on annettu tilaamisen yhteydessä, haku- ja yhteydenottolomakkeissa tai toimitetuissa liitteissä.  Rekisterin tietoja ei päivitetä muista tietolähteistä.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Emme luovuta mitään henkilötietoja ulkopuolisille tahoille, vaan niitä käsitellään ainoastaan GrowHow-KnowNow Partners -yhtiön asiakaspalvelussa ja myynnissä, tuotannossa sekä hallinnossa.

Rekisterinsuojauksen periaatteet
Rekisteriä säilytetään vain sähköisessä muodossa. Kaikki rekisterin aineisto on suojattu ulkopuolisilta toimijoilta tavanomaisin salasana- ja toimitilarajoituksin.

Tarkastusoikeus
Rekisteriin kirjatulla henkilöllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyynnön tekijä tulee luotettavasti tunnistaa ja pyyntö saada tiedot tulee lähettää kirjallisesti tai sähköisesti.

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskeva suoramainonta ja -markkinointi. Kieltoilmoitus tulee lähettää kirjallisesti tai sähköisesti ja tarkastuspyynnön tekijä tulee luotettavasti tunnistaa.