suomi 
0 tuotetta - | 0,00 €
suomi 
0 tuotetta - | 0,00 €
Logo

REKISTERISELOSTE

Palvelua koskeva tietosuojaseloste (henkilötietolaki 523/1999, 10§ ja 24§)
Versio 19.01.2018

 Rekisterinpitäjä

Teekauppa Veiström / GrowHow-KnowNow Partners (y-19082173)
Kuninkaankatu 24 L13
FI-33210 Tampere, FINLAND
myynti@teekauppaveistrom.fi
puh. 0408776799

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 
Ilkka Veiström

Rekisterin nimi

Sähköiset yhteydenotot -tietokanta ja tilausrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus


Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on vastaanottaa sekä tarvittaessa tallentaa myöhempää käyttöä varten sähköiset yhteydenotot verkkopalvelusta. Henkilötietojen käsittelyn peruskäyttötarkoituksia ovat verkkokauppatilausten käsittely ja arkistointi sekä muu asiakasyhteydenpitoon liittyvä henkilötietojen käsittely. 

Rekisterin tietosisältö


Käytössä oleva rekisteriversio sisältää henkilötiedot, jotka on annettu tilaamisen yhteydessä, haku- ja yhteydenottolomakkeissa tai toimitetuissa liitteissä. Emme säilytä rekisterissä tarpeettomia tietoja. 

Säännönmukaiset tietolähteet

Hakijan henkilötiedot perustuvat hakijan itsensä antamiin tietoihin, jotka on annettu tilaamisen yhteydessä, haku- ja yhteydenottolomakkeissa tai toimitetuissa liitteissä.  Rekisterin tietoja ei päivitetä muista tietolähteistä.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Emme luovuta mitään henkilötietoja ulkopuolisille tahoille, vaan niitä käsitellään ainoastaan GrowHow-KnowNow Partners -yhtiön myynnissä, tuotannossa sekä hallinnossa.

Rekisterinsuojauksen periaatteet

Rekisteriä säilytetään vain sähköisessä muodossa. Kaikki rekisterin aineisto on suojattu ulkopuolisilta toimijoilta tavanomaisin salasana- ja toimitilarajoituksin.

Tarkastusoikeus


Rekisteriin kirjatulla henkilöllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää henkilöön todennettavasti kohdistettavasti kirjallisesti tai sähköisesti.

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet


Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskeva suoramainonta ja -markkinointi. Kieltoilmoitus tulee lähettää henkilöön todennettavasti kohdistettavasti kirjallisesti tai sähköisesti.