suomi 
0 tuotetta - | 0,00 €
suomi 
0 tuotetta - | 0,00 €
 • Korkealaatuista matcha-teetä

  Tuotteita maailman parhailta tuottajilta, kuten Marukyu Koyamaen (Uji, Japani)

  Lue lisää
 • Oletko jo maistanut pu'er-teetä?

  "Aito musta tee" yllättää aromikkaalla, mutta pehmeällä maullaan

  Lue lisää
 • Chadō - Japanilainen Tee

  Teekauppa Veiström on erikoistunut japanilaisen "teeseremonian"-välineisiin (dōgu)

  Lue lisää

Teekauppa Veiström avoinna myös sunnuntaisin jouluun asti
02.12.2018 14:03
Ilkka Veiström

Teekauppa Veiström on avoinna ennen joulua myös sunnuntaisin kello 11:00 - 16:00. Nämä ja muut loppuvuoden aukioloajat löydät täältä....

Lue lisää...
Teekauppa Veiström on avoinna ennen joulua myös sunnuntaisin kello 11:00 - 16:00. Nämä ja muut loppuvuoden aukioloajat löydät täältä.

Piilota

Tampereen Teekauppa ja Teehuone Ko muuttavat 1.1.2019
17.11.2018 11:25
Ilkka Veiström

Tampereen Teekauppa muuttaa. Kaupan ja uuden Teehuone Ko:n osoite on Kyttälänkatu 14 (Tampereen keskusta) 1.1.2019 alkaen....

Lue lisää...


Tampereen Teekauppa muuttaa. Kaupan ja uuden Teehuone Ko:n osoite on Kyttälänkatu 14 (Tampereen keskusta) 1.1.2019 alkaen.

Piilota

Teekauppa Veiström alkaa tuottaa omaa hunajaa
19.09.2018 13:34
Ilkka Veiström

Teekauppa Veiströmin Kauppias Ilkka Veiström on opiskellut syksyn ahkerasti mehiläistenhoitoa ja suunnitellut vuonna 2019 alkavaa Teekauppa Veiströmin omaa hunajan tuotantoa. "Vaikka meillä on tähänkin asti ollut Teekauppa Veiströmin valikoimassa valtavan herkullista eettisesti tuotettu...

Lue lisää...

Teekauppa Veiströmin Kauppias Ilkka Veiström on opiskellut syksyn ahkerasti mehiläistenhoitoa ja suunnitellut vuonna 2019 alkavaa Teekauppa Veiströmin omaa hunajan tuotantoa. 

"Vaikka meillä on tähänkin asti ollut Teekauppa Veiströmin valikoimassa valtavan herkullista eettisesti tuotettua lähihunajaa, halu tuottaa omaa ja samalla omalta osalta tehdä työtä luonnon monimuotoisuuden eteen, houkuttavat suuresti.", Kauppias kertoo ja esittelee jo varastoon hankittua ensimmäistä pientä erää pesäkalustoa. 

Veiström painottaa, että eteenpäin mennään kuitenkin askel kerrallaan ja vielä paljon pitää tehdä sen eteen, että hyllyyn noin vuoden päästä ilmestyy omatuotantoista hunajaa. "Eihän meillä vielä ole edes sovittuna paikkoja, joihin pesät saadaan sijoittaa", Kauppias toteaa.

Teekauppa Veiström kerää ensimmäisen sadon vuonna 2019 ja tavoitteena on tuottaa 300 kiloa puhdasta hunajaa. Aikaisemman mukaisesti osa hunajasta myydään sellaiseen maustamattomana ja osa muuntuu Kauppiaan reseptien kautta herkullisiksi makuhunajiksi, joissa käytetään tietenkin vain 100 % luontaisia, aitoja makuaineita.

Teekauppa Veiströmin valikoimassa olevat Maukkaat Teekauppiaan™ Hunajat -tuotteet lisätään verkkokaupan valikoimaan lähipäivinä ja lisää uusia makuja valmistuu kuluvan syksyn aikana.

Piilota